Încărcare...

AYT HALAL MEAT PROVIDER S.R.L.

Status firmă: funcţiune
Actualizat la 13 iunie 2025

Compania AYT HALAL MEAT PROVIDER S.R.L. (CIF/CUI 45188398), cu sediul în Popeşti-Leordeni, jud. Ilfov, a fost înființată pe 8 noiembrie 2021. Firma este specializată în prelucrarea şi conservarea cărnii, conform codului CAEN 1011.

Informații generale - AYT HALAL MEAT PROVIDER S.R.L.

Informații generale - AYT HALAL MEAT PROVIDER S.R.L.

CUI

CUI

45188398
Număr de înregistrare

Nr. Înregistrare

J23/1663/2022
Număr de angajați

Angajați (nr. mediu)

34
Data înființării

Data înființării

8 noiembrie 2021
Pentru a accesa date financiare detaliate în diverse monede, studii sectoriale și de risc, precum și date de contact, te rugăm să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Status
1084
- radiată
1048
- funcţiune
Caen
- Prelucrarea şi conservarea cărnii
Înregistrat în E-Factura
De la 1 februarie 2024
Plătitor de TVA
De la 16 noiembrie 2023
Attitude Logo
Singura sală de fitness wellness din Iași

Indicatori financiariAYT HALAL MEAT PROVIDER S.R.L.

În anul 2024, AYT HALAL MEAT PROVIDER S.R.L. a înregistrat o cifră de afaceri de 28.106.188,00 RON, înregistrând o creștere de peste 10% față de anul anterior.

Profit - AYT HALAL MEAT PROVIDER S.R.L.

În anul 2024, AYT HALAL MEAT PROVIDER S.R.L. a înregistrat un profit de 1.852.189,00 RON, cu 32% mai mult față de anul anterior.

Informații Financiare - AYT HALAL MEAT PROVIDER S.R.L.

AnAngajați (nr. mediu)Cifra de afaceriProfitEvoluția Anuală a Cifrei de Afaceri (%)Evoluția Anuală a Profitului (%)
20243428.106.188,00 RON1.852.189,00 RON10%32%
20232825.648.510,00 RON1.403.740,00 RON126%1022%
2022911.341.758,00 RON125.160,00 RON566988%8956%
202102.000,00 RON1.382,00 RON100%100%

Informații contact - AYT HALAL MEAT PROVIDER S.R.L.

Județ
Ilfov
Localitate
Popeşti-Leordeni
Cod Poștal
77160
Adresă
ILFOV, Orş. Popeşti-Leordeni, Şos. Olteniţei 204A, Cod poștal 77160
Telefon
E-mail
Fax
Adresa Web

Mai multe companii din Ilfov

No data
No data

Mai multe companii cu cod CAEN 1011 - Prelucrarea şi conservarea cărnii