Încărcare...

GOOD MEAT YXY S.R.L.

Status firmă: funcţiune
Actualizat la 12 iunie 2025

Compania GOOD MEAT YXY S.R.L. (CIF/CUI 37640890), cu sediul în Domneşti, jud. Argeş, a fost înființată pe 24 mai 2017. Firma este specializată în prelucrarea şi conservarea cărnii, conform codului CAEN 1011.

Informații generale - GOOD MEAT YXY S.R.L.

Informații generale - GOOD MEAT YXY S.R.L.

CUI

CUI

37640890
Număr de înregistrare

Nr. Înregistrare

J3/1174/2017
Număr de angajați

Angajați (nr. mediu)

30
Data înființării

Data înființării

24 mai 2017
Pentru a accesa date financiare detaliate în diverse monede, studii sectoriale și de risc, precum și date de contact, te rugăm să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Status
1048
- funcţiune
Caen
- Prelucrarea şi conservarea cărnii
Înregistrat în E-Factura
-
Plătitor de TVA
De la 23 noiembrie 2017
Attitude Logo
Singura sală de fitness wellness din Iași

Indicatori financiariGOOD MEAT YXY S.R.L.

În anul 2024, GOOD MEAT YXY S.R.L. a înregistrat o cifră de afaceri de 24.907.171,00 RON, înregistrând o creștere de peste 55% față de anul anterior.

Profit - GOOD MEAT YXY S.R.L.

În anul 2024, GOOD MEAT YXY S.R.L. a înregistrat un profit de 3.731.819,00 RON, cu 57% mai mult față de anul anterior.

Informații Financiare - GOOD MEAT YXY S.R.L.

AnAngajați (nr. mediu)Cifra de afaceriProfitEvoluția Anuală a Cifrei de Afaceri (%)Evoluția Anuală a Profitului (%)
20243024.907.171,00 RON3.731.819,00 RON55%57%
20233216.102.287,00 RON2.376.449,00 RON94%163%
2022218.291.260,00 RON905.146,00 RON71%-31%
2021154.860.200,00 RON1.312.028,00 RON47%60%
2020123.299.328,00 RON820.169,00 RON283%380%
20197860.323,00 RON170.923,00 RON100%221%
201850,00 RON-141.149,00 RON0%-687%
201730,00 RON-17.926,00 RON0%-100%

Informații contact - GOOD MEAT YXY S.R.L.

Județ
Argeş
Localitate
Domneşti
Cod Poștal
117370
Adresă
ARGEŞ, Sat Domneşti Com. Domneşti, Str. Vlaicu Vodă 6, Cod poștal 117370
Telefon
E-mail
Fax
Adresa Web

Mai multe companii din Argeş

No data
No data

Mai multe companii cu cod CAEN 1011 - Prelucrarea şi conservarea cărnii